Wie zijn wij?

Wij zijn Jasper, Sander en Martijn, drie jonge ondernemers met kennis van productontwerp, grafische vormgeving en de onderliggende technieken. Wij hebben een passie voor creëren, design en duurzaamheid. Al onze producten zijn door ons handgemaakt of geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde partners uit de buurt. Wij maken gebruik van duurzame materialen en technieken om hoge kwaliteit te leveren met een lage footprint. Wij van Side to Side willen dat jij zorgeloos kunt genieten van stijlvolle eyecatchers.

Wat doen we?

De passie die wij hebben voor moderne vormgeving en kwaliteit komt tot uiting in onze productlijn. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om bewust om te gaan met het milieu, hierdoor maken wij gebruik van duurzame materiaalkeuzes op basis van hergebruik/upcycling en recycling. Het creëren zit in ons DNA en we kiezen bewust voor de goede weg en niet per se de gemakkelijke weg. Doordat we onze producten zelf ontwikkelen en maken zijn de producten van Side to Side écht Dutch Design. Onze kernwaarden zijn dan ook: Duurzaam. Modern. Nederlands.

Missie

Het leven van mensen verrijken met lokaal geproduceerde producten van hoogwaardige kwaliteit die volledig circulair zijn.

Visie

Onbezorgd en optimaal kunnen genieten van het leven, waar het concept ‘afval’ niet meer bestaat.

Duurzaam

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Dat vinden we toch allemaal….? Dat klopt, maar het is niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken. Zeker niet als je wordt verleidt door kleine prijsjes van massa geproduceerde producten, die verscheept moeten worden vanuit de andere kant van de wereld. Wij gaan liever voor hoge kwaliteit producten, met veilige en milieuvriendelijke materialen.

Modern

Nieuwerwets, actueel, bij de tijd, hip, kek, eigentijds….. We leven in het nu en creëren dan ook graag producten voor in het nu. We houden de nieuwste trends in de gaten en spelen hier op in. Voor ons betekend moderne vormgeving ook slim omgaan met vormen en materiaaleigenschappen. Door kritisch te kijken naar de keuzes die we maken creëren we ogenschijnlijk eenvoudige producten. Maar vaak geldt het principe: ‘het is eenvoudig om iets moeilijk te maken, maar moeilijk om iets eenvoudig te maken.’

Nederlands

Voor mensen in de buurt, door mensen in de buurt. Wij vinden lokale productie belangrijk, het creëert betrokkenheid en bewustwording, het stimuleert de lokale economie en het houdt mensen aan het werk. We produceren zelf handgemaakte artikelen in onze werkplaats en we werken samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven uit de buurt. Hierdoor blijven de lijnen kort, kunnen we snel schakelen en kwaliteit blijven leveren.

Benieuwd naar onze producten?