Maatwerk

Handgemaakte producten op maat gemaakt, uniek en persoonlijk.

Handgemaakt betekent ook écht handgemaakt

Van begin tot eind met passie en oog voor detail gemaakt, zodat jij kan genieten van duurzaam design. We bieden niet alleen standaardproducten aan, maar ook maatwerk dat aansluiten bij jou specifieke behoeften en wensen.

Duurzaam

Lange levensduur met herbruikbare en hergebruikte materialen.

Modern

Strak vormgegeven producten op basis van de laatste trends.

Nederlands

Hoge kwaliteit producten geproduceerd in Nederland.

Uniek, duurzaam en persoonlijk relatiegeschenk of kerstpakket op maat.

Bij Side to Side bieden wij niet alleen standaardproducten aan, maar ook maatwerk. Dit betekent dat wij onze producten kunnen graveren met jouw specifieke wensen en behoeften.

Maatwerk is een ideale optie als je op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk of kerstpakket. Door jouw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap op onze producten te laten graveren, geef je een gepersonaliseerd cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Bovendien zorgt het voor extra naamsbekendheid en versterkt het de band met je klanten of werknemers.

Onze bamboe onderzetters, eiken borrelplanken en RVS flesopeners zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Door te kiezen voor maatwerk bij Side to Side ben je verzekerd van een hoogwaardig en exclusief product dat perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. Wij staat voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het realiseren van jouw ideeën en wensen.

Combinatie maatwerk producten

Maatwerk iets voor jou?
Neem contact met ons op.