Modern vormgegeven

Genieten van Dutch Design

Nieuwerwets, actueel, bij de tijd, hip, kek, eigentijds….. We leven in het nu en creëren dan ook graag producten voor in het nu. We houden de nieuwste trends in de gaten en spelen hier op in. Voor ons betekent moderne vormgeving ook slim omgaan met vormen en materiaaleigenschappen. Door kritisch te kijken naar de keuzes die we maken creëren we ogenschijnlijk eenvoudige producten. Maar vaak geldt het principe: ‘het is eenvoudig om iets moeilijk te maken, maar moeilijk om iets eenvoudig te maken.’

Interieurstyling en lifestyle

Thuiskomen doe je pas echt als het vertrouwd aanvoelt, althans dat vinden wij bij Side to Side. Wij creëren accessoires voor interieurs, die passen in een landelijke, Scandinavische, industriële, botanische of luxueuze sfeer.

Schuif jouw passie niet onder stoelen of banken, show it! Ben je een echte koffieliefhebber, dan gaat er toch niets boven het zetten en drinken van een heerlijk bakje koffie. Genieten doe je met alle zintuigen, versterk daarom jouw beleving met passende wanddecoratie of woonaccessoires.

Eyecatchers in het interieur

Een goed interieur is een samenhangend geheel met een verhaal. Je bepaald een groot gedeelte van de sfeer met de woonaccessoires. Zet jouw stijl nog wat extra kracht bij met enkele blikvangers. Overdrijf niet, maar zoek de juiste balans voor jou en maak bewuste keuzes. Onze producten hebben allemaal een verhaal en zorgen voor een stap dichter bij onze visie:

“Onbezorgd en optimaal kunnen genieten van het leven, waar het concept ‘afval’ niet meer bestaat.”

Unieke woonaccessoires

Wij ontwerpen en ontwikkelen onze woonaccessoires in eigen huis. Wij houden van strakke lijnen, goede verhoudingen en contrast. Uitstraling is voor ons net zo belangrijk als intrinsieke aspecten zoals duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Onze producten zijn niet per se doorzichtig, maar wel transparant en overzichtelijk, zo laten we jou graag zien welke materialen we gebruiken. Onze woondecoratie is handgemaakt of geproduceerd door zorgvuldig gekozen bedrijven in de buurt. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we kwaliteit blijven leveren. 

Duurzaam

Lange levensduur met herbruikbare en hergebruikte materialen.

Nederlands

Hoge kwaliteit producten geproduceerd in Nederland.

Benieuwd naar onze producten?