Nederlandse producten

Geproduceerd op eigen bodem

Voor mensen in de buurt, door mensen in de buurt. Wij vinden lokale productie belangrijk, het creëert betrokkenheid en bewustwording, het stimuleert de lokale economie en het houdt mensen aan het werk. We produceren zelf handgemaakte artikelen in onze werkplaats en we werken samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven uit de buurt. Hierdoor blijven de lijnen kort, kunnen we snel schakelen en kwaliteit blijven leveren.

Kwaliteit voorop

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. We kiezen materialen van hoge kwaliteit, selecteren zorgvuldig onze partners en controleren onze producten regelmatig in het proces.

Wie geniet er niet van producten die simpelweg degelijk aanvoelen en er goed uitzien. Heerlijk thuis genieten noemt men niet voor niets: ‘Quility time’. Wij verhogen de kwaliteit zodat jij waarde kan hechten aan jouw product.

Handgemaakt

Ons assortiment bevat producten, waar handwerk aan te pas komt. De karaktervolle producten worden met passie en liefde gemaakt in onze werkplaats en ieder product is hierdoor uniek.

Liever een speciaal op maat gemaakt product bestellen? Dat kan, neem contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord

Wij ontwikkelen en produceren in Nederland. Wij willen snel kunnen schakelen, kwaliteit leveren en bovenal duurzaam produceren. Goede gezondheid en veiligheid voor mens en milieu, dat vinden we belangrijk.

Voor een duurzame toekomst maken we bewuste keuzes als het gaat om materialen, de technieken om te produceren en hergebruiken, maar ook wie de producten maken en waar dat gebeurt. Door lokaal te produceren houden we overzicht, stimuleren we de lokale economie en delen we het gezamenlijke klimaatdoel.

Daarnaast zijn we minder afhankelijk van internationale economie, politiek en transport. Doordat we in Nederland produceren wil niet zeggen dat we niets geven om de rest van de wereld, integendeel. Wij stimuleren positiviteit, biodiversiteit en welzijn voor iedereen. 

Duurzaam

Lange levensduur met herbruikbare en hergebruikte materialen.

Modern

Strak vormgegeven producten op basis van de laatste trends.

Benieuwd naar onze producten?